Comunicat Forţa Civică – 12 iulie, Ziua Partidului FORŢA CIVICĂ

Pe 12 iulie 2013, aşa cum prevede statutul său, partidul FORŢA CIVICĂ aniversează 5 ani de la înfiinţare.

Este un moment de bucurie, dar şi de bilanţ. În special ultimul an a însemnat o creştere accelerată a FORŢEI CIVICE, care are astăzi organizaţii reprezentative în majoritatea judeţelor ţării şi se apropie cu paşi repezi de 15,000 membri. Suntem un partid cu patru parlamentari, cu numeroase iniţiative legislative şi cu o prezenţă constantă în agora românească. Nu ne-am atins potenţialul, însă suntem pe calea cea bună şi ne bucurăm să vedem cum ni se alătură zilnic oameni de valoare din fiecare comunitate. Privim cu optimism spre cursele electorale ale anului 2014 şi lucrăm intens pentru a confirma aşteptările românilor pe care îi reprezentăm” a spus Secretarul General al partidului, Ştefan Pirpiliu.

Prim-vicepreşedintele şi fondatorul FORŢEI CIVICE, Adrian Iuraşcu, şi-a exprimat satisfacţia pentru modul în care a crescut formaţiunea politică ale carei baze le-a pus în urmă cu 5 ani. “Sunt mândru şi sunt încrezător – construcţia pe care am început-o cu doar câţiva ani în urmă se dovedeşte a fi una solidă, pentru viitor. Alături de Preşedintele FORŢEI CIVICE,  domnul Mihai-Răzvan Ungureanu şi de ceilalţi colegi, adăugam zilnic la temelia acestei construcţii.  Suntem şi rămânem consecvenţi în respectul pentru valorile noastre liberal-conservatoare, ne păstrăm credinţa că numai democraţia reală şi europenismul pot duce România spre prosperitatea pe care o merită. La mulţi ani FORŢA CIVICĂ!”

Preşedintele FORŢEI CIVICE, Mihai-Răzvan Ungureanu, aflat într-o deplasare în judeţul Mureş, a felicitat, la rândul său, pe membrii şi simpatizanţii partidului. “Voi sărbători alături de colegii din Mureş. Astăzi, FORŢA CIVICĂ întinereşte cu încă un an. Spun că întinereşte pentru că, în partidul nostru, fiecare an aduce mai mult entuziasm, mai multă energie pozitivă şi mai multă implicare. Creştem – mereu mai prezenţi, mai vizibili şi mai determinaţi să ne atingem potenţialul şi să schimbăm faţa politicii din România. Vă mulţumesc vouă, celor angajaţi alături de mine în proiectul FORŢA CIVICĂ.

Vă mulţumesc vouă, celor care ne sustineţi şi ne încurajaţi să continuăm. Tuturor membrilor şi simpatizanţilor FORŢEI CIVICE, La Mulţi Ani!

BIROUL DE PRESĂ,
BUCUREŞTI,