Conferinţa de presă 15 aprilie 2013

Semnare protocol BrainAstăzi, 15 aprilie 2013, la sediul Forţei Civice Timiş, situat in Timişoara, str. Zugrav Nedelcu nr. 8, presedintele firmei de consultanta Business Brain Academy şi preşedinte al Organizaţiei Oamenilor de Afaceri FC Timiş, dl. Nicolae Colhon şi dl. Andrei Văcaru, preşedinte interimar Forţa Civică Timiş, au semnat un protocol de colaborare constând în:

– organizarea în comun sau de către BUSINESS BRAIN ACADEMY de evenimente motivaţionale şi/sau de dezvoltare personală la care membrii FORŢA CIVICĂ TIMIŞ vor avea acces gratuit sau beneficiază de discounturi de minim 25%. În cazul reducerilor, acestea vor fi stabilite de comun acord pentru fiecare eveniment în parte, cu cel puţin 15 zile înainte de data desfăşurării acestora;

– acordarea de consultanţă financiară şi antreprenorială gratuită, pe durata unui an de zile, de către BUSINESS BRAIN ACADEMY, tuturor membrilor ORGANIZAŢIEI DE TINERET ŞI STUDENŢI FORŢA CIVICĂ TIMIŞ care doresc deschiderea unei afaceri legale, în România.

Protocolul a fost semnat ca urmare firească a desfăşurării în comun de acţiuni de către Organizaţia de Tineret şi Studenţi Forţa Civică şi Business Brain Academy, precum şi alăturării de principiile şi modul nou de a face politică, promovat de Forţa Civică şi de dl. Mihai Răzvan Ungureanu, a unui număr mare de persoane ce vin din mediul antreprenorial şi care, în timp, au devenit membri ai partidului nostru.

La conferinţa de presă de azi s-a mai discutat despre atacarea la CCR de către FC a Hotărârii Senatului nr. 17 din 08 aprilie 2013 privind înfiinţarea unei comisii de anchetă ce vizează procurorii DNA, FC Timiş considerând că acest demers constituie încă o presiune pe justiţie făcută de către USL, încălcând principiul separaţiei puterilor în stat.

S-a mai discutat despre refuzul Primăriei Timişoara de a acorda un sediu Forţei Civice, aceasta răspunzând negativ unei cereri făcute de către noi în baza Legii finanţării partidelor politice.

Nu în ultimul rând, schimbarea treptelor Catedralei Mitropolitane, udate cu sânge nevinovat în timpul Evenimentelor din Decembrie 1989 de către administraţia USL arată respectul faţă de valorile şi simbolurile Timişoarei arătat de continuatorii Partidului Comunist şi acoliţii lor pseudoliberalii domnului Antonescu. Este, de fapt, o continuare a acţiunii începute în 2009 când, de Ziua Naţională, PSD şi PNL, împreună cu primarul de atunci, Gheorghe Ciuhandru, şi-au dat mâna transpartinic şi sfidător în Balconul Operei, alt simbol al Timişoarei. Dacă atunci timişorenii au protestat public, USL, prin agenţi de influenţă şi televiziunile aservite, a reuşit în numai 4 ani înăbuşirea spiritului civic.

Biroul de presă Forţa Civică Timiş