Vino alături de noi!

În vara anului 2012 am înţeles că e timpul unei schimbări profunde. Pentru că democraţia trebuie apărată!

Politica a ajuns la cel mai jos nivel al exerciţiului public. Ca şi voi şi noi suntem dezamăgiţi!

Profitând de manipularea media şi de starea de lehamite generală, gangsterii politici vor continua să îşi facă jocurile. Nu mai putem asista la asta!

Ai ieşit în stradă şi tu în vara anului trecut? Ai comentat critic la adresa USL pe reţelele de socializare? Ai urmărit programele de ştiri şi simţi că nu mai poţi înghiţi cum interesele mărunte sunt puse la mare preţ pentru a apăra infractori cu gulere albe? Ca şi noi, ai sentimentul că nu e îndeajuns şi vrei să faci mai mult într-o structură organizată!

Vino alături de noi!

şi împreună vom pune umărul să schimbăm modul în care politicienii iresponsabili, imorali, sfidând bunul simţ au înţeles să facă politică. E timpul pentru acţiune!

Mihai Răzvan Ungureanu nu poate reuşi singur. În mod cert are profilul de politician capabil să producă schimbarea dar are nevoie de susţinerea noastră!

Am acumulat împreună aceleaşi dezamăgiri. Am stat deoparte până acum pentru că politica şi politicienii îi vedeam ca pe o paria. Dar vara anului 2012 şi ultimele alegeri ne-a adus pe toţi în punctul de cotitură. Ştii că nu mai putem sta deoparte!

Vino alături de noi!

E timpul să ne organizăm politic bunele intenţii, proiectele, soluţiile. Timişoara pe care o visezi poate deveni reală. Ne leagă principiile de dreapta, respectul pentru valorile sociale, politice şi morale.

Partidul Forţa Civică e vehiculul politic prin intermediul căruia ideile politice şi proiectele civice pe care le ai în inimă şi în minte pot deveni reale. Anii din urmă au dovedit că acţiunile civice au nevoie de forţa politică, iar politica are nevoie de complementul civic.

Suntem forţa politică care va reconstrui România! Putem doar împreună să dovedim că totul e posibil. Începe prin a ne cunoaşte. Vino alături de noi!

Filiala Timiş a
Partidului Forţa Civică