Comunicat de presă 26 septembrie 2012

Comunicat de presă

Forţa Civică Timiş a hotărât astăzi, 26 septembrie 2012, în cadrul Consiliului Judeţean, în conformitate cu protocolul de constituire a Alianţei România Dreaptă, că cei doi candidaţi propuşi pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie 2012 sunt Teodor MĂRIEŞ, vicepreşedintele Forţa Civică, şi Laurenţiu ŞTEFĂNESCU, prim-vicepreşedintele filialei Timiş a FC.

De asemenea, s-a decis trimiterea unei invitaţii la dialog către forţele politice locale constitutive ale ARD pentru a stabili strategia comună împotriva principalului adversar politic reprezentat de USL.

Facem un apel către electoratul de dreapta din Timiş să iasă din pasivitate şi să se alăture Forţei Civice în demersurile de reconstrucţie a României prin promovarea principiilor şi valorilor dedicate comunităţii, calităţii vieţii şi interesului naţional.

Daniela Raţiu                                                                                        26 septembrie 2012
Purtător de cuvânt
Forţa Civică Timiş

Un comentariu pana acum.